Ştiţi povestea din spatele delicatelor bijuterii Pebs?

Mă numesc Adela Cremene, am absolvit Facultatea de Peisagistică din Cluj-Napoca. Iubesc de mică natura, plimbările pe dealuri şi prin munţi, culesul ciupercilor. Sportul e prioritar in viata de zi cu zi: căţăratul, bicicleta pe munte. Fiecare ieşire la stîncă îmi oferă ocazia să-mi completez ierbarul.

Ideea bijuteriilor ierbar a pornit de la o poza a mamei pusa intr-o ramă de raşină veche arămie, iar la bază avea incastrată o floare de colţ. De aici ȋncolo am testat multe tipuri de răşină şi anii cu experienţa obţinută au adus la ce este acum.

Procesul e destul de lent: după ce culeg plantele şi le identific, ele trebuie să stea la presat vreo două săptămîni. Apoi pregătesc răşina şi o torn în matriţe peste plantele selecţionate. Uscarea, din nou, durează o bucată bună de vreme. După ce sunt gata, le fixez pe bazele de argint, argint placate cu aur de 18k roz si 24k galben şi le ambalez împreună cu etichete ce descriu specia, in sticlute miniatura si săculeţ de pȃnză.

 Ok, o să spuneţi, dar ce semnifică denumirea?  Vă aduceţi aminte desenele animate din copilărie cu familia Flintstone şi fetiţa lor Pebbles?  De aici vine Pebs (pietricele) … iar legătura o face traducerea ȋn engleză a numelui meu: Cremene tradus ȋn engleză este “flintstone” …  Magazinul poartă şi el numele  Pebs, este un concept store ȋn care am ales să expunem atȃt produsele noastre cȃt şi ale altor designeri.

Îmi place să fac cadouri şi de mică mi-am dorit un magazin de cadouri alese pentru cei dragi. Am combinat bijuteriile, cu ilustraţii, felicitări, tablouri marca Pebs cu cele ale altor branduri care ne plac, pentru că dorim să avem un magazin cu produse deosebite, create de tineri designeri care au lucruri frumoase şi merită să fie expuse.

Cei care caută un cadou descoperă la noi e un loc unde pot găsi de la mic la mare o diversitate de produse pentru oamenii speciali din viaţa lor, pentru ocazii diplomate, felicitări pentru botezuri, nunţi cu mesaje calde şi draguţe. Recent am lansat şi o colecţie de bijuterii din aur de 14k, design propriu, lucrate manual.

Echipa Pebs este iubitoare de natură şi animale, ȋn special de pisici. Aşa ca să stiţi că la noi veti găsi de la felicitări cu pisici, la bijuterii de argint şi chiar de aur de 14k.

Avem şi magazinul online http://pebs.ro  unde se pot comanda colecţii de bijuterii care se găsesc exclusiv pe site, precum şi alte produse de ale noastre realizate cu mult drag.

Adela Cremene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *