Margo Concept – un vis devenit realitate

1. Margo, cum ai pornit pasiunea ta pentru design și creație vestimentară și cum ai ajuns să pornești o mică afacere în acest domeniu?

De mică visam să devin designer vestimentar. Croiam și făceam rochițe păpușilor mele. Materiale aveam de la mama mea, care era și este croitoreasă. Cumva am moștenit talentul.
Am început școala studiind pianul la Liceul de Artă din Brașov, însă părinții și profesorii au realizat că aveam un mare talent la desen… pictură. Încă din clasa a V-a de când am trecut la secțiunea plastică, făceam schițe cu rochii și îmbrăcăminte cu un design neobișnuit. Acest liceu m-a ajutat enorm de mult să mă dezvolt încă de mică.
Desenam obsesiv atât în pauze cât și în timpul orelor, acasă, dar și în timpul liber… Visul meu era să devin designer vestimentar și da… visul s-a îndeplinit!
În liceu îmi realizam propriile mele haine! Aveam cele mai neobișnuite fuste, genți și pantaloni. Le coseam paiete și mărgeluțe ore în șir… uneori mă prindea și 7 dimineața. Nu simțeam oboseala, atât de prinsă eram de ceea ce făceam… Iubeam ceea ce făceam!
Să faci ceea ce îți place și ceea ce ai visat de mică, este cheia succesului, pe lângă muncă și perseverență.

2. Cum a fost când ai vândut prima creație? Îți mai amintești despre ce era vorba?

Nu pot descrie în cuvinte… S-a întâmplat când am deschis showroom-ul MARGO Concept. Sentimentele au fost copleșitoare! Am simțit o mulțumire sufletească pentru că a fost confirmarea faptului că femeilor le plăceau creațiile mele.
Prima creație? Nu o pot uita! A fost o rochie în culoarea roz pudră, cu flori 3D, realizată cu atât de multă dragoste! Clienta care a cumpărat-o a purtat-o la aniversarea celor 25 ani de căsnicie. De aici, am continuat lista femeilor fericite by MARGO Concept.

3. Ce stil de creație vestimentară realizezi și cui se adresează rochiile create?

Întotdeauna mi-a placut tot ceea ce este diferit, unic, ușor extravagant și plin de farmec și personalitate. Întotdeauna mi-a plăcut să fiu diferită la înfățișare … să nu fiu ca toată lumea, de la îmbrăcăminte, păr, accesorii…ochelari … tot.
Recunosc, deși nu pare, îmi lipsește de multe ori răbdarea. Acesta a fost un ajutor pentru mine în realizarea rochiilor model unicat. Nu pot face de două ori aceeași rochie! Nu pentru că nu aș putea, ci pentru că nu îmi place!
Fiecare femeie merită să fie unică, să aibe acel ceva numai al ei, și nici o altă femeie să nu fie ca ea.
Create din pasiune pentru modă, lucrate cu măiestrie, rochiile de mireasă și de seară MARGO Concept sunt personaje romantice, rupte din povești care reflectă viziunea unui stil de viață romantic, poetic, elegant, sensual și sofisticat. Rochiile MARGO Concept se potrivesc femeilor cu o personalitate puternică dar delicate în același timp. Femeilor cu atitudine!

4. Unde și cine realizează rochile MARGO Concept?

Rochiile MARGO Concept sunt realizate în atelierul propriu. Atelierul nostru este locul unde fiecare croitoreasă este prețioasă! Locul unde fiecare ne spunem ideea, parerea, și împreună, ca o adevărată echipă, creem superbele rochii. Fiecare rochie de mireasă sau de seară are o poveste, și este considerată ca un personaj unic din povești.
Punem suflet pe fiecare mărgică și fiecare aplicație cusută manual! Fiecare detaliu este important pentru noi, având în vedere că suntem extrem de perfecționiste.

5. Ce materiale folosești în realizarea rochiilor?

Pentru că punem accent pe fiecare detaliu, pentru noi este foarte important din ce este realizată rochia, și cum. Croitoresele fac cele mai perfecte rochii, însă fără materiale de calitate superioară, creațiile MARGO Concept nu ar arăta la fel de prețioase. Folosim cele mai fine dantele, broderii și tulle-uri, aduse din Franța, Milano și Dubai. Aplicațiile de pe rochii sunt cusute manual, și folosim doar cristale, mărgele și perle Swarovski.

6. De ce să aleagă o clientă rochiile MARGO?

Pentru că de-a lungul anilor am făcut sute de femei fericite și bucuroase că au ales rochiile MARGO Concept.
Pentru că atât rochiile de mireasă cât și cele de seară sunt create în atelierul propriu, unde întreaga echipă MARGO Concept vor face tot posibilul ca în ziua nunții să te simți specială.
Pentru că rochiile noastre sunt realizate din cele mai fine material și finisajele vor satisface și cele mai exigente priviri.
Pentru că toate aplicațiile sunt cusute manual și pentru că accesoriile cu care decorăm rochiile sunt prețioase și de cea mai bună calitate.

7. Am observat că nu publicați rochiile voastre public. De ce?

Nu fotografiem și nu publicăm rochiile semnate MARGO Concept public deoarece rochiile sunt toate model unicat. Lăsăm fiecare clientă să ne descopere și ne place extrem de mult să surprindem într-un mod pozitiv. Vrem ca atunci când ne calcă pragul, clienta să intre în lumea MARGO și să descopere feminitatea, iubirea și pasiunea cu care sunt create rochiile nostre.
Și… nu în ultimul rând.. suntem o echipă care iubește misterul.
Realizăm în schimb diverse ședințe foto cu diferite tematici. Zenmarc (https://www.facebook.com/zenmarc.ro ) ne stă la dispoziție mereu și ne susține ideile.

8. Dacă o clientă va cere un model de rochie așa cum visează ea, se poate realiza?

Sigur! La MARGO Concept orice vis devine realitate! Orice rochie visează și își dorește clienta noastră, noi o putem realiza fără probleme! Am făcut nenumărate astfel de rochii, iar clientele noastre au fost extreme de mulțumite de rezultat.

9. Care este procesul de realizare a unei rochii?

Înainte de toate, realizez schițele rochiilor din noile colecții de rochii de mireasă și de seară. În funcție de model, comandăm materialele. Până ajung acestea în țară, croitoresele realizează tiparele.
Cu schița în față, talentul și profesionalismul lor, realizăm împreună cele mai prețioase rochii.

10. Unde îți pot urmări activitatea cititoarele interesate?

Pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/margoconcept
Pe site: https://margoconcept.ro
Pe instagram: https://www.instagram.com/margoconcept/

11. Margo, un mesaj pentru cititoare:

Fiecare femeie trebuie să fie unică! Iubiți-vă mult pe voi înșivă! Respectați-vă și puneți preț pe voi! Indiferent de vârstă, fiecare perioadă din viață este frumoasă și merită trăită cu multă demnitate și respect de sine! Fiți feminine, senzuale, și UNICE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *