Inspirația mea

Sunt genul de om care își găsește liniștea, echilibrul, entuziasmul și inspirația în familie. Am mai spus-o, nu este o noutate, dar pentru mine familia este foarte importantă.

Destul de des mi se întâmplă să mă gândesc la copilărie. Am fost un copil curios, curajos – aș putea spune, cred că mărturie îmi stau și toate semnele: mi-am spart capul de ziua mamei mele, mi-am spart arcada în față blocului, mi-am luxat glezna la baschet și câte altele. Am câteva amintiri senzaționale și de la patinoar, pentru că am făcut patinaj artistic de la 8 ani, iar pentru unul din videoclipurile mele mi-am luat inima în dinți și mi-am dorit să filmez pe gheață, să mai patinez de dragul vremurilor de odinioară.

Îmi aduc aminte zilele de week-end, în care mă trezeam dis de dimineață cu toată energia de pe lume. Nu-mi tăcea gura o clipă, de fericire, pentru că tata urma să mă ducă la patinoar. A fost greu la început, a devenit frumos pe parcurs și sunt niște amintiri atât de dragi sufletului meu. Ba mai mult, n-am cum să uit când tata și-a pus patine, din dorință de a face lucrul acesta împreună, și de fiecare dată când sesiza pericol de ciocnire cu alt patinator, se arunca pe burtă. Hohote de râs pentru mine, multe vânătăi pentru el. Dar ce nu fac părinții de dragul copiilor?

Îmi dau seama că deși generațiile se schimbă, moda se schimbă, părintele face în continuare cam aceleași lucruri pentru copilul lui. Pentru că și eu, la rândul meu, abia aștept să o văd pe Erin la patinoar, la prima ei lecție pe gheață.

Mi-e dor, câteodată, de copilărie, dar mă bucur nespus de tot ceea ce trăiesc acum. Prin Erin, am ajuns să apreciez de o sută de ori mai mult tot ce au făcut părinții mei pentru mine. E atât de important să crezi în visele copilului tău, să îl sprijini, să îi susții pasiunile…

Cred că părinții mei și-ar fi dorit să devin medic sau avocat, însă sunt foarte recunoscătoare pentru că mi-au ridicat aripile atunci când le-am spus că fără muzică, eu nu mă văd. Așa că inspirația mea sunt părinții mei. Ei sunt un model de parenting încă de pe vremea când nu știam de acest termen, sunt cei care m-au făcut om mare și m-au învățat să apreciez curajul, umorul, iubirea și sinceritatea. Sper că și voi, la rândul vostru, să va găsiți limanul în astfel de trăiri și sentimente.

Sore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *