Tiramisu de vară cu fructe de pădure

Iată o variantă puțin mai dietetică a clasicului desert italian, un tiramisu perfect pentru vară, fără ou și fără zahăr adăugat, gata de savurat în mai puțin de 5 minute

Ingrediente:

16 pișcoturi
90ml vin alb demidulce
300g cremă de brânză Grace cu smântână
150g iaurt grecesc
1 lingură miere de albine de salcâm
3 lingurițe zea,ă de lămâie
200g zmeură proaspătă
250g mure proaspete
150g afine proaspete

Mixează crema de brânză cu iaurtul, mierea de albine și zeama de lămâie timp de 2-3 minute până obții un amestec fin și cremos.

Pentru un plus de eleganță, asamblează desertul în pahare
Înmoaie întâi piscoturile în vinul alb, nu mai mult de 1 secundă, pentru a rămâne puțin crocante.
Așează un strat de pișcoturi pe fundul paharului, după care crema de brânză, fructe de pădure, apoi repetă și finalizează cu fructe din belșug.

Se poate servi imediat sau răcit puțin.

Rețetă testată de prietena noastră Iulia de la Delicii și zâmbete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *