Grace Cheesecake

Să fie de vară! Desert. Și răcoros și ușor. Și bineânțeles rapid. Au răspuns provocării Bucatarele Vesele. Au testat, și noi ne-am inspirat. Acum e rândul tău!

Ingrediente
Crema
  • 2 cutii cremă de brânză Grace smântână
  • 200ml frișcă lichidă
  • 4 linguri zahăr pudră
  • 1 baton de vanilie sau esență de vanilie
  • 4 foi de gelatină (7g)
  • 200 g fructe de sezon (căpșuni, zmeură, mure)
  • Blat
  • 185g biscuiți Oreo
  • 100gunt 82% grăsime
  • Décor – căpșuni & ciocolată rasă

Macină biscuiții într-un robot de bucătărie, adaugă untul topit și omogenizează.
Împarte compoziția în 4 și așeaz-o, prin presărare, în inele de inox.
Lasa-le la rece până pregătești crema.
Pentru crema, mixează frișca lichidă cu crema de brânză Grace, semințele batonului de vanilie și zahărul, adaugă gelatina topită și amestecă până se omogenizează. Scoate inelele din frigider și tapetează-le de jur-împrejur cu feliuțe de căpșuni, adaugă crema și nivelează deasupra.
Pune inelele la rece pentru câteva ore sau la congelator pentru 30 min. Pentru a scoate mai ușor minicheesecake-ul din formă, folosiți o lampă cu gaz sau pur și simplu uscătorul de păr 😊. Decorați cu fulgi de ciocolată, căpșuni proaspete și puțină mentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *