Cheesecake fără coacere la borcan

Un desert aparent simplu și banal se poate transforma cât ai clipi în ceva extraordinar. Ai nevoie doar de puțină imaginație, multă grație, câteva ingrediente deosebite și gata desertul.

Ingrediente – 4 porții

300g biscuiți digestivi
150g unt 82% grăsime

Cremă
300g cremă de brânză Delaco Grace light
2 linguri zahăr pudră
200ml frișcă lichidă
1 plic zahăr vanilat bourbon

Sos de fructe
150g afine
150g zmeură
150g zahăr

Decor
zmeură și afine proaspete

4 borcănele  de 300ml

Mod de preparare

Începe cu sosul de fructe – sotează fructele pe foc împreună cu zahărul până capătă consistență și lasă-l la răcit.
Mărunțește biscuții în robotul de bucătărie și amestecă-i cu untul topit; împarte compoziția în mod egal în borcănele  și dă-le la rece până e gata crema
Mixează bine crema de brânză cu frișca lichidă, zahărul și zahărul vanilat
Pune crema rezultată în borcane peste stratul de biscuiți și dă din nou la rece pentru 15 min.
La final adaugă sosul de fructe și decorează cu fructe proaspete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *